PLAYER QUIZ: FELIX WEIDWALD

PLAYER QUIZ: FELIX WEIDWALD

Felix Wiedwald is next up in our Player Quiz feature!

Next up for our Player Quiz feature is Whites goalkeeper Felix Wiedwald – how many can he get right?! Find out below!

1) Germany last hosted the FIFA World Cup in which year?

Felix’s answer: 2006

Correct answer: 2006

2) Who finished second in the Bundesliga last season?

Felix’s answer: RB Leipzig

Correct answer: RB Leipzig

3) How many times have Germany won the FIFA World Cup?

Felix’s answer: 4

Correct answer: 4

4) Who is Germany’s most capped player?

Felix’s answer: Lothar Matthäus

Correct answer: Lothar Matthäus

5) VfB Stuttgart and which other team won promotion to the Bundesliga last season?

Felix’s answer: Hannover 96

Correct answer: Hannover 96

6) True or false, Michael Ballack won over 100 caps for Germany?

Felix’s answer: True

Correct answer: False (98)

7) How many clubs did Miroslav Klose play for in his career?

Felix’s answer: 4

Correct answer: 5

8) True or false, Oliver Kahn won more than 90 caps for Germany?

Felix’s answer: True

Correct answer: False (86)

Felix scores a good result of 5/8 but unfortunately isn’t enough to top the table.. keep a look out for the next Player Quiz this week! 

X