PLAYER QUIZ: KEMAR ROOFE

PLAYER QUIZ: KEMAR ROOFE

Kemar Roofe is up next for our Player Quiz feature.. can he go to the top of the leaderboard?

Next up Kemar Roofe is put to the test in our Player Quiz.. how many can he get right? 

1) True or false, our game against Aston Villa was our 20th in the Sky Bet Championship this season?

Kemar’s answer: True

Correct answer: True

2) Our biggest victory so far in the Championship this season was against who?

Kemar’s answer: Burton Albion

Correct answer: Burton Albion

3) We beat Middlesbrough 2-1 at Elland Road in our last game, did our opening goal come before or after 30 minutes?

Kemar’s answer: After

Correct answer: Before (24th minute)

4) Who were the first team to defeat Leeds this season?

Kemar’s answer: Millwall

Correct answer: Millwall

5) Who has the biggest stadium in the Championship?

Kemar’s answer: Sunderland

Correct answer: Sunderland

6) How many London teams are there in the Championship?

Kemar’s answer: Three

Correct answer: Four (Brentford, Fulham, Millwall, QPR) 

7) We last faced Aston Villa at Villa Park in December 2016, who scored for Leeds?

Kemar’s answer: Pontus Jansson

Correct answer: Pontus Jansson

8) You were promoted with Oxford in the 2015/16 season after finishing second, who finished third?

Kemar’s answer: Bristol Rovers

Correct answer: Bristol Rovers

Kemar scores a respectable six out of eight, but it’s not enough for him to get to the top of the quiz leader board.

X